aboutus

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
1 2 3 4 5
Type Business: Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt: Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken: INTEL, AMD, NVIDIA, SAMSUNG, MICRON, SKHYNIX
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 5000000-10000000
Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd werd opgericht in 2000, is het een verdeler voor de computer cpu, Server cpu, IPC cpu, GPU. CHIPSET en Geheugenspaander van het beroemde merk in de wereld. HET MERK OMVAT INTEL, AMD, NVIDIA, ATI, SAMSUNG, MICRON, SKHYNIX, .ETC.

     De producten worden wijd gebruikt op computermotherboards, server, grafiekkaarten, industriële controle, militair materiaal, burgerlijke producten en andere elektronische gebieden. En heeft een uitstekend verkoopteam met vele jaren van verkoopervaring, om aan de behoeften van sommige klanten te voldoen. De klanten omvatten vele landen in de wereld, V.S., het UK, Duitsland, Rusland, Brazilië, Singapore, Maleisië, Korea en Taiwang.etc.

     Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd verleent de uitvoerige sourcing en leveringsketen diensten voor de globale elektronika productie en distributie industrie. In de loop van de jaren, heeft het bedrijf eerst aangedrongen op de bedrijfsfilosofie van „kwaliteit, redelijke prijs en belangrijkste de dienst“. Wij hebben goede samenwerkingsverhouding met high-tech vervaardigingsonderneming, verdeler en agenten op dit gebied gevestigd. En wij kregen een hoge appreciatie van hen.

     Wij zijn eerlijk uitnodigen u om ons uw vereisten per e-mail, of telefonisch te verzenden of fax, zouden wij zeer een kans waarderen om onze mogelijkheden aan u te bewijzen.

 

 

Geschiedenis

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd werd opgericht in 2009.After meer dan 10 jaar van hervorming en ontwikkeling.

 

Ons bedrijf is een high-tech bedrijf die zich op ontwerp, vervaardiging en de verkoop van geïntegreerde schakelingen concentreren. Wij hebben een professioneel team van ervaren elektronische ingenieurs en ontwerpers, geëngageerd aan het voorzien van klanten van hoogstaande, krachtige spaanderproducten en technische oplossingen.

 

Ons bedrijf is geëngageerd aan het bevorderen van de ontwikkeling en de innovatie van spaandertechnologie, onophoudelijk het voorzien van klanten van uitvoerig spaanderontwerp en de productie van de diensten, met inbegrip van het ontwerp van de spaanderarchitectuur, kringsontwerp, spaandercontrole, spaander productie, enz. Wij gebruiken het meest geavanceerde spaander productieproces en het materiaal om ervoor te zorgen dat de kwaliteit en de prestaties van spaanders klanten aan vereisten voldoen.

 

Onze klanten komen etc. uit diverse gebieden, met inbegrip van computer, medische mededeling, automobiel. Wij bieden klanten de aangepaste diensten van het spaanderontwerp aan, en verstrekken de beste spaanderoplossingen en de technische ondersteuning volgens klantenbehoeften en toepassingsscenario's.

 

Ons bedrijf heeft altijd het concept klant die eerst aangehangen, klanten voorzien van de beste kwaliteitsdiensten en de oplossingen. Ons doel is een industrie-leidend spaanderontwerp en een verwerkende bedrijf te worden, die tot meer waarde en kansen voor klanten leiden.

Dienst

De dienst:

 

Volledig product:


Met verscheidenheden van inventaris in onze voorraad, kan uit op tijd verschepen. De leveranciers zijn van de globale halfgeleiderfirma's, de leiding van de productregel over de gebieden, het toepassingsgebied door de heersende stroming in de elektronische industrie, de kwaliteitswaarborg aan klanten.

Hoog - kwaliteit van teams:


Wij hebben het het werkteam met de beste ervaring en de hoogte - kwaliteit. Dring uit op“ pragmatisch en efficiënt, „voor hulp aan de klant.

Soorten verzendingstermijnen:


Een verscheidenheid van verzendingslevering, kan uit in Hongkong of Shenzhen verschepen. Het is tot de keus van de klant. FEDEX, UPS, DHL, TNT, EMS.


De fijne na-dienst:


Uitstekend van de naverkoopdienst. Wij dringen aan op de klant altijd de eerste is, verstrekken wij een één - houd de dienst tegen.

 

Surplusinventaris:

 

Het kijken om uw surplus te bewegen of de bovenmatige inventaris van cpu of geheugen breekt af? Wij kopen surplus of bovenmatige inventaris, zijn wij altijd bereid om u te helpen uw pakhuisruimte terugwinnen terwijl het realiseren van de beste terugwinning mogelijke, in contant geld, van surplus.

Ons Team

Ons team is samengesteld uit sommige hogere elektronische ingenieurs en ontwerpers met diepe technische kennis en ervaring om hoogstaande, krachtige spaanderproducten te ontwikkelen. Wij investeren heel wat onderzoek en ontwikkelingsfondsen om spaanderontwerp en productietechnologie onophoudelijk te verbeteren om de marktvraag en klanten aan vereisten te voldoen.

Contactgegevens