aboutus
lopende band

Ons bedrijf heeft ons beste geprobeerd om een van de zeer professioneel en team hoog-kaliberverkoop te bouwen en technisch team, zijn wij blij om u te verstrekken de beste dienst.

 

 

Onze Producten omvatten:

 

1. DE BEWERKER VAN INTEL CPU

 

2. DE BEWERKER VAN AMD CPU

 

3. DE BEWERKER VAN AMD GPU

 

4. GP SPAANDER VAN NVIDIA

 

5. CHIPSET (NORTHBRIDGE EN SOUTHBRIDGE)

 

6. DE SPAANDER VAN HET BORRELgeheugen

 

7. FLASHGEHEUGENspaander

 

8. SSD-GEHEUGENspaander

 

9. EMMC-GEHEUGENspaander

 

10. EMCP-GEHEUGENspaander

OEM / ODM

Wij niet alleen verstrekken de producten van de opslagreeks, maar ook verlenen verwante software, OEM, ODM de diensten en aangepaste oplossingen, stabiele kwaliteit, redelijke prijs, onze producten niet alleen in de binnenlandse succesvolle verkoop, maar ook uitgevoerd naar vele landen en de gebieden rond de wereld, met technologische innovatie om prima kwaliteitsoplossingen te ontwikkelen, geven producten de oneindige vitaliteit, u uitstekende productervaring brengt, met binnenlandse en buitenlandse handelaars win-win samenwerking instemt.

R & D

Wij hebben een professioneel R&D-team op het gebied om producten van de beste kwaliteit en de hoge stabiliteit te voorzien. In binnen- en buitenland het samenwerken met bekende instellingen van het hogere leren en onderzoeksinstellingen. De een aantal kern technologische verwezenlijkingen en technische indicatoren op het internationale geavanceerde niveau.

Contactgegevens